Doorzoek volledige site

Vasco Group

Een energie-efficiënte totaaloplossing voor uw woning

Kruishoefstraat 50
3650 Dilsen
België

+32 89 79 04 11
+32 89 79 05 00
info@vasco.eu
www.vasco.eu

Aanverwante bedrijven

Superia

Remi Claeysstraat 66
8210 ZEDELGEM
België
+32 50 20 94 61
+32 50 20 94 64

Vasco

België

Brugman

België
Aanverwante bedrijven

Vasco Group zorgt met haar innovatieve verwarmings- en ventilatieoplossingen voor uw ideale binnenklimaat. Een optimaal binnenklimaat zorgt voor een behaaglijk gevoel, geeft energie en biedt een goede weerstand. Aangezien we een groot gedeelte van onze tijd in huis doorbrengen, heeft dit een belangrijke invloed op onze gezondheid en dus ons functioneren.

VERWARMEN, VENTILEREN, KOELEN

Een goede isolatie en een uitgebalanceerd ventilatiesysteem zijn de sleutelwoorden voor het creëren van een energie-efficiënt en gezond binnenklimaat. Een goed geïsoleerde woning kent geen “lekkende” (warme) lucht, koudebruggen en vochtproblemen, maar dient voldoende geventileerd te worden. Daarom is een doordacht ontwerp en regelmatig onderhoud van het ventilatiesysteem essentieel om de luchtkwaliteit optimaal in balans te houden. In een hedendaagse woning kan vloerverwarming voldoende lijken voor een gelijkmatige en comfortabele warmteverdeling in de ruimte. In de praktijk dient men echter ook rekening te houden met variabele omgevingsfactoren die het binnenklimaat beïnvloeden (vb. wisselende buitentemperaturen, zoninval door glaspartijen, stralingswarmte van elektrische toestellen, etc.). Vloerverwarming zorgt voor een constante gelijkmatige warmteverdeling, terwijl radiatoren direct verwarmingscomfort bieden door hun aangename stralingswarmte en snelle reactietijd. De combinatie van beide, vloerverwarming én radiatoren, vormt in de meeste situaties de ideale oplossing. De ventilo-convector is dan weer een slimme 2-in-1 oplossing voor verwarmen & koelen. Of het nu gaat om verwarmen, ventileren of koelen, met Vasco Group heeft u altijd een passende en duurzame totaaloplossing, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

ENERGIETRANSITIE NAAR EEN DUURZAME TOEKOMST

Het optimale binnenklimaat is voor Vasco Group het streefdoel. Als totaalleverancier biedt Vasco Group innovatieve oplossingen om met een combinatie van systemen tot de meest energie-efficiënte en duurzame situatie te komen. Sinds jaren staat het aspect duurzaamheid in onze bedrijfsfilosofie centraal bij de ontwikkeling van innovatieve producten, bedrijfsprocessen en investeringen. In het kader van de huidige energietransitie neemt Vasco Group haar verantwoordelijkheid en zetten we toekomstgericht versterkt in op energie-efficiënte oplossingen, hernieuwbare energie en duurzame materialen.

Infopunt architecten

Marc Achten - Presales Manager Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant

+32 471 50 32 17

Jo Van Overloop - Presales Manager Oost- en West-Vlaanderen

+32 471 80 24 33