Doorzoek volledige site

Kingspan Unidek

Samen verder bouwen

Bouwelven 17 Bus A
2280 GROBBENDONK
België

+32 14 24 70 10
+32 14 24 70 19
info@kingspanunidek.be
www.kingspanunidek.be

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam.

De innovatieve aard van Kingspan Unidek heeft geleid tot de ontwikkeling van talloze producten voor de bouw, alle vervaardigd op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS (geëxpandeerd polystyreen). De onderneming is in Europa marktleider op het gebied van zelfdragende isolerende sandwichelementen voor hellende daken. Het leveringsprogramma omvat verder onder meer universele elementen die toepasbaar zijn voor alle bouwdelen (er kunnen daken en buitengevels mee worden gemaakt, maar ook binnenwanden en topgevels), renovatieproducten, plat-dak-, wand- en gevelelementen, spouwmuurisolatieplaten en prefab funderingsbekistingsystemen.

De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., heeft vestigingen in Nederland (Gemert) en België (Grobbendonk).

Infopunt architecten

Davy Aerts

+32 (0) 470 190 137