Doorzoek volledige site

ASSAR ARCHITECTS

Building Together

Chaussée de La Hulpe 181 Bus 2
1170 WATERMAAL-BOSVOORDE
België

+32 26 76 71 00
+32 26 72 83 37
architects@assar.com
www.assar.com

Andere vestigingen

ASSAR UNIVERSUM ARCHITECTS

rue Jean Engling 12
1466 Luxembourg
Luxemburg (Groot-Hertogdom)
+35 244 13 67
+35 245 86 08

L’ATELIER ARCHITECTS

Rue Sainte- Marie 5 bus 12
4020 LIÈGE
België
+32 42 21 20 00
Aanverwante bedrijven

ASSAR ARCHITECTS is een associatie van architecten die erkenning heeft verkregen zowel in België als het buitenland en die projecten verwezenlijkt in de gezondheidszorg, kantoren, huisvesting, onderzoekscentra en laboratoria, openbare instellingen, en commerciële en logistieke gebouwen.

Met vestigingen in Brussel, Luik en Luxemburg, beschouwt ASSAR ARCHITECTS het als voornaamste missie aan zijn klanten een kwaliteitsvolle en technisch zeer bekwame dienst aan te bieden. Dit leidt steevast tot elegante, harmonieuze, ecologische en gebruiksvriendelijke gebouwen, gekenmerkt door duurzaamheid en de eenvoud aan onderhoud. De betrouwbaarheid, de complementariteit van gespecialiseerde teams en het beheersen van de meest recente technologische ontwikkelingen zijn de drie kenmerken die het DNA van het kantoor vormen.

ASSAR ARCHITECTS heeft steeds het belang begrepen om complementaire competenties aan het kantoor toe te voegen en heeft zich ontwikkeld rond multidisciplinaire teams. Het kan daardoor aan al zijn klanten een uitgebreide waaier aan kennis aanbieden op gebied van architectuur, stedenbouw, interieurarchitectuur, landschapsarchitectuur, haalbaarheidsstudies en studie-, veiligheids- en gezondheidscoördinatie.

Het uitwerken van meer complexe projecten gebeurt in nauwe samenwerking met een netwerk aan gespecialiseerde studiekantoren en adviseurs. In het ontwerp-, ontwikkeling- en realisatieproces van projecten kan ASSAR ARCHITECTS zich zo positioneren als een integrerende partner ten dienste van zijn klanten.

Architube

Virtueel bezoek aan Wereldexpo in Dubai

03 november 2021

Virtueel bezoek aan Wereldexpo in Dubai