Doorzoek volledige site

MACOBO-STABO

Construction Engineering

Industrieweg 45
3980 TESSENDERLO
België

+32 13 46 04 20
info@macobo-stabo.be
www.macobo-stabo.be

Aanverwante bedrijven

VEKMO

België

MACOLINES

België

MACADEMY

België

Andere vestigingen

MACOBO-STABO - Leuven

Remylaan 2 bus b
3018 Wijgmaal
België
+32 16 50 81 00

MACOBO-STABO - Antwerpen

Solvynsstraat 5
2018 ANTWERPEN
België
+32 3 237 21 64
Aanverwante bedrijven

Met onze familie van 100 eigen bouwprofessionals biedt multidisciplinair studiebureau Macobo-Stabo een reeks geïntegreerde ingenieursstudies aan: stabiliteit, gebouwtechnieken, duurzaamheid en akoestiek.

We werken rechtstreeks of in bouwteam voor projectontwikkelaars, architecten, aannemers en overheidsdiensten voor onder andere projecten in residentieel vastgoed, onderwijskantoren, het hotelwezen en openbare gebouwen. Macobo-Stabo heeft daarnaast ook een team gespecialiseerd in de ziekenhuis- en zorgsector; deze experten hebben jarenlange ervaring ter zake.

We optimaliseren het bouwproces voor alle bouwpartners en garanderen een rendabel project voor onze klant. Dit realiseren we steeds opnieuw door te blijven investeren in innovatieve en duurzame oplossingen en moderne digitale technologieën, altijd met het oog op flexibiliteit, pro-activiteit en coördinatie met de andere partners van het project. Ons doel is steeds een kwalitatief project op te leveren met maximaal respect voor budget en planning.

Infopunt architecten

Maaike Deverwerre

+32 13 46 04 20

PROJECTEN

Meer projecten