Doorzoek volledige site

ecobeton water technologies

de trendsetter in watermanagement!

Hasseltsesteenweg 119
3800 SINT-TRUIDEN
België

+32 11 68 00 92
+32 11 68 39 32
info@eco-beton.be
www.eco-beton.be

Aanverwante bedrijven

Reni

Stropstraat 1
9000 GENT
België
+32 92 42 58 39

Andere vestigingen

Ecobeton Water Technologies Luik/Liège

Avenue Rogier 22
4000 LIÈGE
België
+32 42 52 88 28
+32 42 52 88 18
Aanverwante bedrijven

Ecobeton water technologies biedt met een compleet, innovatief leveringsprogramma en uitgebreide services een antwoord op de hedendaagse maatschappelijke vraagstukken met betrekking tot de noodzaak aan regenwateropvang -en gebruik, proper water en mogelijke oplossingen voor de veranderende klimatologische omstandigheden zoals waterschaarste en wateroverlast. Via onze kerncompetentie water zit het aanreiken van technische oplossingen al meer dan 109 jaar in ons DNA.

Onze eigentijdse ontwerpen staan voor : simple – smart – solid – sure – supportive – sustainable. Aan de hand van onze “concepts that drive society“ geven we zin aan onze activiteiten en trachten we waarde toe te voegen voor onze voorschrijvers, klanten en opdrachtgevers.

Wij volgen de veranderingen in de wetgeving op de voet en delen deze informatie en kennis met jullie via onze productoplossingen “plug&play“ en extra services, zoals het intekenen van onze oplossingen op jullie plan, die absolute conformiteit met Europese wetgevingen en de decreten in ons land garandeert. Anderzijds houden onze professionele ontwerpen er rekening mee dat de plaatsing eenvoudiger en sneller verloopt en fouten in uitvoering maximaal vermeden worden.  Nutteloze en dus dure aankopen en overbodige werken vervallen waardoor jullie met zekerheid competitiever zijn!

Graag nodigen wij u uit op ecozone. Ecozone is een cloudtoepassing waar je heel wat technische informatie vindt over onze productoplossingen. Deze documenten kan je zowel online bekijken als downloaden. Wenst u een uitnodiging per mail van ons ontvangen? Contacteer ons dan op ecozone@ecobeton.be. Wij heten je alvast welkom in de < ZONE > van ecobeton water technologies.

 

Infopunt architecten

Anja Swinkels

+32 472 18 80 29