logo CPE

CPE

Troisdorflaan 6

3600 Genk

België

Het moderne dak biedt een scala aan mogelijkheden en functies, waarbij het niet langer beperkt blijft tot enkel dakbedekking. Groendaken, speeldaken, zonnedaken, retentiedaken, en circulaire daken behoren tot de diverse toepassingen die vandaag de dag mogelijk zijn.

Het CPE projectteam staat klaar om u te adviseren en ondersteunen in elke fase van uw project. Van merkonafhankelijk advies in materiaalkeuze en dakopbouw tot gratis werfbegeleiding, opmetingen, dossieropmaak, werfanalyse, en inspectieverslagen. Met ons uitgebreid netwerk aan professionals, adviseren we jou wie er gespecialiseerd is voor jouw project. Wij werken enkel met gecertificeerde plaatsers waardoor de kwaliteit van de werken gegarandeerd kan worden.

Bovendien zijn wij exclusief verdeler van het innovatieve BossCover Circular System, een 100%  circulair plat daksysteem zonder lijm. Met dit systeem zetten wij een belangrijke stap richting een duurzame toekomst. Het demonteerbare en herbruikbare karakter van dit circulaire dak opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden, van flexibel bouwen tot het verminderen van de milieu-impact van bouwmaterialen

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw visie te realiseren.

[Lees meer] [Lees minder]
Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.

Contacteer CPE