DECAT

logo DECAT

DECAT

Handelsstraat 15

8630 Veurne

België

DECAT is een multidisciplinair installatiebedrijf (klasse 8) en organiseert haar activiteiten rond vier pijlers: Multitechnieken, Power & EM, Piping en Automatisatie. Onze inbreng start in de studiefase maar eindigt niet na de oplevering van het gebouw. De technici van DECAT staan in voor monitoring van de installaties en een 24/7 support-afdeling zorgt mee voor optimaal comfort in uw projecten én rendement van de technieken.

We werken nauw samen met projectontwikkelaars, architecten en studiebureaus en zetten daarbij volop in op innovatie. Eén van die innovaties is ons concept van prefab technische kokers. Daarbij assembleren we alle technieken in ons atelier op basis van een BIM-model in kokers die meer dan drie verdiepingen hoog in één beweging geïnstalleerd worden. Met transport als enige belemmerende factor worden verschillende van deze kokers dan ter plaatse aan elkaar gelast. Zo dalen de installatietijden, de risico’s én de foutenlast op de bouwwerf aanzienlijk.

Daarnaast zijn we ook klankbord bij complexe energie-vraagstukken in gebouwen. Onze expertise inzake HVAC, elektriciteit, solar en piping wordt steeds gewaardeerd door onze partners.

Met een stevige referentielijst in appartementsbouw, scholen, leisure, zorg en de industrie is “empowering places” niet toevallig onze slogan. En we trekken dit ook door op HR-vlak. Want goed uitgeruste gebouwen zijn niet mogelijk zonder ons topteam van meer dan 300 technici, vandaar “empowering people”!

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer DECAT