DOX Group

logo DOX Group

DOX Group

Starrenhoflaan 43

bus 04

2950 Kapellen

België

Creëer een aangename en gezonde werk- en leefomgeving in een bewegende en duurzame maatschappij

Wij zijn DOX GROUP, uw totaalpartner voor akoestische oplossingen en industriële lawaaibestrijding.

40 jaar ervaring, het volgen van de laatste tendensen en een gedreven team van specialisten, maken van ons een sterke speler op de markt. DOX Group biedt een totaalgamma aan van 600+ akoestische oplossingen-op-maat voor uiteenlopende bouwuitdagingen.

Om ons duidelijk in de markt te profileren hebben we onze oplossingen opgedeeld in 3 grote merken, elk met een eigen symboliek en kleur. Deze merken dragen de ethiek van ons bedrijf hoog in het vaandel: het oplossingsgericht werken op maat van de klant met kwaliteitsvolle oplossingen en dienst na verkoop.

  • DOX Acoustics. Design your comfort. (Ruimteakoestiek): Goede akoestiek voor een gezond binnenklimaat in een flexibele en multifunctionele leefruimte, op maat van uw interieur.
  • DOX Soundproofing. Constructing peace of mind. (Bouwakoestiek): Laat geluid geen stoorzender zijn in uw gebouw. Vang geluidstrillingen op, op maat van uw structuur, en verzeker een aangename werk- en levenssfeer in en rond elk type gebouw.
  • DOX Noise Control. Less noise, more harmony. (Industriële lawaaibestrijding): Breng harmonie in de urbaniserende wereld en verzeker een gezonde werk- en leefomgeving op maat van uw bedrijf: Beperk geluidsimpact op de omgeving, bescherm werknemers en vang installatielawaai op.

Elk merkidentiteit vertelt een eigen verhaal. Ontdek onze verhalen op www.doxacoustics.eu, www.doxsoundproofing.eu en www.doxnoisecontrol.eu

[Lees meer] [Lees minder]
GAimage