ecobeton water technologies

logo ecobeton water technologies

ecobeton water technologies

Hasseltsesteenweg 119

3800 Sint-truiden

België

ecobeton water technologies bestaat uit een team van medewerkers die dag in-dag uit samen bouwen aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen waar de hele wereld voor staat; om ons (leef)milieu te beschermen en te herstellen.

Dankzij het vertrouwen dat u ons schonk, zijn we er in geslaagd om u, in ons 111e levensjaar, innovaties te presenteren die een sluitend antwoord bieden in het kader van de Blue Deal en de Green Deal; future fit, future proof & klimaatadaptief.

Onze eigentijdse ontwerpen staan voor: simple – smart – solid – sure – supportive – sustainable. Aan de hand van onze “concepts that drive society” geven we zin aan onze activiteiten en trachten we waarde toe te voegen voor onze voorschrijvers, klanten en opdrachtgevers.

Covid 19 heeft ons bij bepaalde aspecten van het dagelijks leven doen stilstaan, doen reflecteren en bewust doen beseffen. Om die reden, hebben we een 7de “S” aan onze 6 kernwaarden toegevoegd:

“Solidary”, oftewel “Having community of interests and responsibilities”.

Verantwoordelijkheid dragen voor het groter geheel en de consequenties daarvoor opnemen – betrokkenheid, empathie en vertrouwen.

Terwijl wij verder enthousiast out-of-the-box-denken en nieuwe grenzen verleggen, ook nog steeds buiten de gekende betonnen paden, kan u via dit platform ontdekken wat we de afgelopen jaren voor u hebben gecreëerd.

In afwachting van onze vernieuwde website, die we in 2021 online zetten, bieden we u de mogelijkheid om de technische informatie van onze productoplossingen te raadplegen via onze ecozone. Contacteer ons op ecozone@ecobeton.be

Individually you are one drop, together we are an ocean.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer ecobeton water technologies