ecobeton water technologies

logo ecobeton water technologies

ecobeton water technologies

Hasseltsesteenweg 119

3800 Sint-truiden

België

Ecobeton water technologies bestaat uit enthousiaste medewerkers, onze Eco- Family, die dag in-dag uit samen bouwen aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en niet terugdeinzen om antwoorden te zoeken voor uitdagingen waar de hele wereld voor staat, namelijk; om ons (leef)milieu te beschermen en te herstellen.

Dankzij het vertrouwen dat u ons schonk, zijn wij er in geslaagd om u, in ons 114e levensjaar, innovaties te presenteren die een sluitend antwoord bieden in het kader van de Blue Deal en de Green Deal; future fit, future proof & klimaatadaptief, maar daarnaast ook conform GSVH dd. oktober 2023 zijn.

Onze eigentijdse ontwerpen staan voor: Simple – Smart – Solid – Sure – Supportive – Sustainable.

Aan de hand van onze “concepts that drive society” geven wij zin aan onze activiteiten en trachten we waarde toe te voegen voor onze voorschrijvers, klanten en opdrachtgevers. Vandaar onze 7e “S”: Solidary. We dragen verantwoordelijkheid voor het groter geheel en nemen daar de consequenties voor op. Betrokkenheid, empathie en vertrouwen dragen we hoog in het vaandel.

Terwijl wij verder enthousiast out-of-the-box-denken en nieuwe grenzen verleggen, ook nog steeds buiten de gekende betonnen paden, kan u via dit platform ontdekken wat we de afgelopen jaren voor U hebben gecreëerd.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer ecobeton water technologies