Elevate

logo Elevate

Elevate

Ikaroslaan 75

1930 Zaventem

België

FIRESTONE DAKSYSTEMEN IS NU ELEVATE

Bouwen aan de toekomst als Elevate

Sinds 2021 maakt Firestone Building Products deel uit van de Holcim Group. In juni 2022 maakte ook de iconische merknaam ‘Firestone daksystemen’ plaats voor de nieuwe merknaam ‘Elevate™’.

Firestone Building Products is sinds vorig jaar een onderdeel van Holcim. Deze pionier in bouwoplossingen biedt een uitgebreid assortiment aan van duurzame bouwoplossingen die de wereld groener en slimmer maken. Als innovatief bedrijf is Firestone Building Products vandaag een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen. Deze systemen brengen we sinds juni van dit jaar onder een nieuwe merknaam op de markt: Elevate™.

Verder bouw op een sterke erfenis

“De voorbije veertig jaar heeft Firestone Building Products een stevige reputatie opgebouwd als pionier en toonaangevende speler in de commerciële dakbedekkingssector. De sterke erfenis van Firestone Building Products combineren we sinds vorig jaar met de focus van Holcim op versnelde en duurzame groei”, aldus Jamie Gentoso, Global Head of Solutions and Products bij Holcim. “Met een sterk merk als Elevate™ staan we nu aan het begin van een nieuwe periode van groei. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan het succes van onze klanten met een rigoureuze focus op geavanceerde oplossingen, hoge kwaliteit en innovatie.”

Bezoek hier de Europese website: www.holcimelevate.com/benelux-nl.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Elevate

GAimage