emco BeNeLux

logo emco BeNeLux

emco BeNeLux

Baronieweg 12

bus b

NL-5321 JW Hedel

Nederland

Stijlvol, duurzaam, functioneel en veilig

Emco is een Duitse fabrikant van duurzame en hoogwaardige entreematsystemen, schoonloopzones en zwembadroosters. Emco heeft meerdere vestigingen over gans Europa, o.a. emco Benelux BV. Emco is gespecialiseerd in persoonlijk advies en maatwerk. Voor service en onderhoud biedt het bedrijf een uitgebreide Refit-service.

Voor het 1- tot 3-zone reinigingssysteem levert emco verschillende typen entreematten en een fors assortiment schoonloopzones. De schoonloopzones kunnen bovendien als tapijtinlage bij de aluminium entreematsystemen worden toegepast. Dankzij deze exclusieve toepassing (toevoeging Premium) kan emco de opeenvolgende zones esthetisch in elkaar laten vloeien. Bovendien biedt emco met Premium kleurrijke en unieke dessins in tapijtinlagen, waardoor bijzondere en exclusieve ontwerpen ontstaan. Ook met de geanodiseerde profielen van de entreematsystemen maakt emco het verschil. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar, waaronder het populaire zwart.

Op het gebied van duurzaamheid kunnen punten worden verdiend m.b.t. BREEAM. Daarnaast biedt emco meerdere inlagen en schoonloopzones van gerecycleerde Econyl®-garens en zijn de aluminium profielen van de entreematten recycleerbaar. Tot slot zijn de inlagen vervangbaar, zodat de levensduur wordt verlengd.

Door de vele mogelijkheden kunt u een onderscheidend, duurzaam en stijlvol ontwerp maken dat bijdraagt aan de positieve beleving van de entree. Een entreematsysteem zorgt primair voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van goede vuil- en vochtopname, met als bijkomend voordeel: een aanzienlijke verlaging van de schoonmaakkosten en een verlenging van de levensduur van de aangrenzende vloerbedekking. Daarbij is de veiligheid belangrijk uit oogpunt van brandveiligheid en het voorkomen van persoonlijk letsel.

[Lees meer] [Lees minder]