Faay Vianen

Abeltasman
MDAM
Tasmantoren Assen
Tasmantoren
Finchbuildings
Faay Vlas
logo Faay Vianen

Faay Vianen

Mijlweg 3

4131 PJ Vianen

Nederland

+31 347 37 66 24

info@faay.nl

faay.nl

Faay Vianen B.V. is een Nederlands familiebedrijf en produceert prefab wanden van duurzame biobased materialen. Biobased, Lokaal, Modulair en Circulair: dat zijn de vier belangrijkste eigenschappen van een wand van FAAY. In combinatie met de terugname-optie maakt dit FAAY tot De Meest Duurzame Wand.

Kern van vlas

De biobased prefab scheidingswanden van FAAY hebben een kern van vlas en een toplaag van gips. Vlas is een onuitputtelijke grondstof die hernieuwbaar, herwinbaar en milieuvriendelijk (biobased) is. Vlas neemt CO2 op en zorgt bovendien voor een gezond en prettig binnenklimaat. De massieve vlaskern maakt de wanden robuust, schroefvast, stootvast, hoog geluidsisolerend, brandwerend en thermisch isolerend. , snel te monteren. De prefab wanden zijn kant-en-klaar: inclusief stijl- en regelwerk, isolatie, eindbeplating en ingebouwde leidingschachten, en daardoor zeer snel te monteren.

Modulair: minder transport, arbeid en afval

De wanden zijn bovendien modulair. Zijn de panelen niet verlijmd, dan zijn ze demontabel en herbruikbaar. Het grote voordeel is dat een gebouw daardoor levensloopbestendig wordt: je kunt het gebouw flexibel (her)indelen. Dat betekent minder transport, arbeid en afval. Met een zeer lage MKI is FAAY de juiste oplossing voor comfortabel wonen, flexibel transformeren en circulair bouwen.

[Lees meer] [Lees minder]