Fellowes

logo Fellowes

Fellowes

Gesworenhoekseweg 3

bus A

5047 TM Tilburg

Nederland

Fellowes Brands biedt innovatieve technologische oplossingen voor de werkplek, thuis en onderweg voor een steeds veranderende wereld.

Fellowes Brands is gebaseerd op een cultuur van voortdurende verbetering en streeft ernaar de beste kwaliteit en prestaties te leveren in oplossingen voor archiefopslag, bedrijfsmachines, producten voor de werkomgeving, luchtzuivering en accessoires voor mobiele technologie. Met als doelstelling waarde te brengen naar de werkplek, van het hoofdkantoor tot het thuiskantoor, introduceert Fellowes Brands nieuwe ideeën die evolueren om te voldoen aan de behoeften van een steeds veranderende wereld. 

Fellowes monitorarmen
Wanneer we in een flow-staat zijn, gebeuren er ongelooflijke dingen. We gaan er helemaal in op, en vliegen door onze activiteiten zonder afgeleid te worden. De tijd lijkt ongemerkt voorbij te gaan terwijl we meer bereiken. Kunt u zich voorstellen dat we elke dag in die flow-staat zouden kunnen zijn? Een Fellowes Monitorarm maakt het mogelijk, door u te helpen taken sneller, gemakkelijker en in verhoogd ergonomisch comfort uit te voeren. Zo kunt u optimaal presteren, hoe u ook wilt werken.

Aeramax luchtreiniging
Ons doel: Het aanbieden van kant-en-klare oplossingen om de luchtkwaliteit binnen te verbeteren. Fellowes helpt  mensen/bedrijven met producten die gemakkelijk te integreren zijn in hun faciliteiten, met behulp van reactieve technologie voor eenvoud. AeraMax Professional luchtreinigers hebben facilitaire managers in het bedrijfsleven, het onderwijs, het begeleid wonen, de gezondheidszorg en andere industrieën geholpen om de kwaliteit van hun faciliteiten te verbeteren. AeraMax Pro luchtreinigers brengen slimme en effectieve technologie samen in een geïntegreerde en betrouwbare oplossing om 99,97% van alle verontreinigende stoffen in de lucht te verwijderen.

[Lees meer] [Lees minder]