FOAMGLAS

logo FOAMGLAS

FOAMGLAS

Albertkade 1

3980 Tessenderlo

België

+32 13 66 17 21

info@foamglas.be

foamglas.com

Bescherm wat waardevol is met FOAMGLAS®-isolatie. Onze hoogwaardige isolatieoplossingen voor waterdichte gebouwen zijn bestand tegen water, vocht en vuur. FOAMGLAS® is ideaal voor het isoleren van zwaarbelaste oppervlakken en biedt gemoedsrust dankzij onze uitstekende technische service.

Onze isolatie is volledig vrij van schadelijke stoffen en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van ecologie en duurzaamheid. Met ongeveer 60% gerecycleerd glas in de productie en het hergebruik van productieresten, dragen we bij aan een beter milieu. FOAMGLAS® cellulair glas heeft zelfs het prestigieuze eco-label Natureplus® ontvangen, dat gebaseerd is op strenge wetenschappelijke criteria.

Sinds 1964 is FOAMGLAS® actief in Europa en bieden we isolatieoplossingen voor diverse bouwtoepassingen. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het ontwerp en de plaatsing van onze systemen. Daarnaast bieden we technische ondersteuning en kunnen we dak inspecties uitvoeren indien gewenst.

FOAMGLAS® is al toegepast in prominente gebouwen zoals het NATO-gebouw in Brussel, de Stadshal in Gent, het MAS in Antwerpen en het Wintercircus in Gent. We zijn ook aanwezig in luchthavens en winkelcentra, waaronder de luchthaven van Luxemburg, Amsterdam Airport Schiphol en een shoppingcenter in Maastricht.

FOAMGLAS® is onderdeel van Owens Corning, een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in dakbedekking, composietmaterialen en isolatie.

[Lees meer] [Lees minder]
Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.

Contacteer FOAMGLAS