Häfele

logo Häfele

Häfele

Lindestraat 5

9240 Zele

België

+32 52 45 01 14

info@hafele.be

hafele.be

Meubelbeslag

Met ons omvangrijk standaardassortiment van ruim 48.000 artikelen meubelbeslag, onmiddellijk leverbaar uit voorraad, bieden wij een breed en kwalitatief hoogwaardig gamma aan voor de houtverwerkende sector, meubelindustrie, architecten en designers. Häfele is leveranciersneutraal en levert alle toonaangevende merken die uw projecten en opdrachten succesvol én competent helpen realiseren. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Bouwbeslag

Met een standaardassortiment bouwbeslag van ruim 20.000 artikelen biedt Häfele een omvangrijk assortiment producten, onmiddellijk leverbaar uit voorraad. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld uit enerzijds onze eigen merken StarTec, Dialock, TopCo, Aquasys, Officys en Ixconnect en anderzijds uit alle toonaangevende merken. De grote verscheidenheid aan artikelen is ook de basis van waaruit wij architecten, designers, projectontwikkelaars, opdrachtgevers, bouwondernemingen, aannemers en interieurbouwers competent en leveranciersneutraal kunnen adviseren.

Loox-verlichtingssysteem

Loox is het Häfele-merk voor LED-verlichtingssystemen in meubilair. Kenmerkend voor dit verlichtingssysteem zijn de innovatieve voedingen, de uniformiteit en de plug-and-play eigenschappen over het volledige gamma, waardoor een eenvoudige integratie van LED-verlichting in uw meubels mogelijk is. Dit is zowel voor in serie geproduceerde meubels als voor maatwerk mogelijk. Het modulaire verlichtingssysteem Loox beschikt over een veelvoud aan internationale certificaten en keurmerken, waardoor het uiterst geschikt is voor wereldwijde toepassing.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Häfele