Helioscreen Projects

logo Helioscreen Projects

Helioscreen Projects

Dijkstraat 26

9160 Lokeren

België

Helioscreen® Zonweringsystemen

Van innovatief product naar innovatief project

Mede door de integratie van Helioscreen® binnen Hunter Douglas zijn we uitgegroeid tot dé referentie van zonweringsystemen. Vanaf concept, via bestekfase en de tekening, de uitvoering en de nazorg staat een team van specialisten in zonwering voor u klaar. De combinatie van innovatie, kwaliteit en ondersteuning heeft een sterke band gecreëerd tussen ons en tal van bouwheren, ontwerpers en uitvoerders.

Zonwering is de kernactiviteiten van Helioscreen

Helioscreen® heeft 50 jaar ervaring met externe zonweringsystemen. Dit biedt de architecten de kennis en expertise om zonweringsystemen naadloos in de architectuur van het gebouw te integreren, waardoor de gevel er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar de ruimtes in het gebouw tegelijkertijd doeltreffend tegen de zon beschermd worden. Het  ingenieursteam van Helioscreen ontwerpt innovatieve en klantspecifieke zonwering -oplossingen die beantwoorden aan de esthetische behoeften en kwaliteitseisen van elk project. Het aanbod reikt van op maat gemaakte profielen tot gespecialiseerde verticale glazen lamellen.

Dienstverlening

Architecten die voor belangrijke projecten vooraf willen weten wat zonwering bijdraagt, of bouwprofessionelen die voor nieuwbouw of renovatie in dit thema geïnteresseerd zijn, kunnen een type-berekening-op-maat aanvragen. Een exclusief programma berekent dan het effect van de zonne-energie, mét en zonder Helioscreen® zonwering, uitgaande  van de locatie van het gebouw en zijn oriëntatie, de oppervlakte van het raam en de U-waarde van het glas. Alle verdere informatie en bestekbeschrijvingen zijn op eenvoudige aanvraag te verkrijgen bij Helioscreen® Projects.

Helioscreen®, een bron van informatie

Helioscreen streeft naar een optimale en brede communicatie. Al onze informatie is beschikbaar in brochures en catalogi, en ook de digitale informatie is quasi onuitputtelijk: website, softwareprogramma’s om het effect van de zonwering te simuleren en te berekenen op het vlak van energie of daglichttoetreding, digitale bestekteksten en digitale tekeningen.

[Lees meer] [Lees minder]