Houben NV

logo Houben NV

Houben NV

Prins Bisschopssingel 36 bus 5

3500 Hasselt

België

Hoe we bij Houben al sinds 1932 bovenaan de bouwsector meedraaien? Door altijd jong van geest te blijven. Door open te staan voor nieuwe ontwikkelingen. Door ons moeiteloos aan te passen aan die continue veranderingen. Door te blijven luisteren naar de vragen en zorgen van onze klanten, onze bouwpartners en onze eigen mensen. En door onze opgedane kennis volop met hen te delen. Alleen zo zetten we echt grote stappen vooruit.

INNOVATIEVE BOUWPARTNER MET DITO SERVICE

Houben is een familiebedrijf in hart en ziel en levert hoogwaardige bouwprojecten af voor de publieke en private sector. Altijd in dialoog met opdrachtgever en bouwteam, om zo van elk project een totaalbeleving te maken.

Toch is de uitvoering voor ons maar een stukje van de hele bouwpuzzel. Jij klopt bij een totaalpartner aan. Een ervaren speler die van jouw project iets uniek wil maken. En die alles van begin tot eind in handen neemt, telkens met de focus op maximale kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Dit garanderen we door volop in te zetten op innovatieve bouwprocessen (BIM, lean…), producten en technieken, net als op duurzame bouwconcepten.

  • Van bouw over technieken tot interieurafwerking
  • Van nieuwbouw, renovatie en restauratie tot nazorg en onderhoud achteraf
  • Vastgoedontwikkeling

DE KRACHT VAN HET TEAM

Wij zorgen voor een kwalitatieve, snelle en efficiënte uitvoering van jouw bouwproject. Ons intern projectteam bereidt elk project tot in de details voor en zorgt voor een feilloze coördinatie. Eventuele bottlenecks sporen we proactief op en we staan je doorheen elke stap bij met ons advies en onze expertise. Zo garanderen we minimale zorgen en maximale (tijds)winst.

Ook op de werf werken we in teamverband. Doordat onze bouwteams standaard opereren volgens het lean-principe verhogen we de controle en flexibiliteit en garanderen we op elk moment een kwaliteitstraject. Hiermee behaalden we in 2019 zelfs de erkenning van Beste Bouwteam.

[Lees meer] [Lees minder]