Ingenium

logo Ingenium

Ingenium

Nieuwe Sint-Annadreef 23

8200 Sint-andries

België

Wij zijn lifecycle-ingenieurs - idealistische genieën, zeg maar. We geloven dat we van de wereld een betere plek kunnen maken. Als experten in engineering. Met verantwoordelijkheidszin. En altijd duurzaam. We creëren intelligente technische installaties voor de gebouwen van morgen.

We bring buildings to life. For life. Dat doen we zoals alleen Ingenium dat kan: simply ingenious. We stellen de noden van de gebruiker en de total cost of ownership centraal. Zo creëren we comfortabele leef- en werkomgevingen in optimaal functionerende gebouwen. Een levenscyclus lang. We voorzien technische installaties die mensen morgen nodig hebben, maar waar de planeet vandaag naar snakt. We verleggen de grenzen van duurzaamheid - sustainability. En zijn de pioniers van ‘plustainability’, want ook comfort, welzijn, gezondheid en veiligheid staan bij ons voorop.

Onze expertise omvat vier domeinen: consultancy, engineering, commissioning, en optimisation. We verkennen nieuwe duurzame concepten, ontwikkelen intelligente technische oplossingen, creëren testen en inspecteren nieuwe installaties en volgen ze van nabij op zodat we kunnen bijsturen waar mogelijk. We denken circulair. En werken modulair. We denken altijd vooruit – ver vooruit. We zetten in op samenwerking en cocreatie. Om zo intelligente en flexibele oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

[Lees meer] [Lees minder]