Isolco

logo Isolco

Isolco

Den Engelsman 5

6026 RB Maarheeze

Nederland

Isolco B.V. (1983) is leverancier en fabrikant van duurzame akoestische oplossingen in de Benelux, met als belangrijkste merken Troldtekt en Stertekt.

Met Troldtekt akoestische oplossingen bent u in staat zelf designoplossingen voor wand en plafond te creëren. Troldtekt is de natuurlijke en duurzame keuze voor plafond- en wandbekleding, toegepast in onder andere scholen, kantoren, sportcentra en zwembaden. Naast een uitstekende akoestiek in iedere ruimte, biedt Troldtekt ook de CO2 negatieve oplossingen en Cradle to Cradle Gold gecertificeerde panelen.

Stertekt akoestische en thermische combipanelen maken het mogelijk om een thermisch isolerend akoestisch plafond te maken, dat in vrijwel elke ruimte toegepast kan worden. De panelen zijn verkrijgbaar in vele combinaties zodat voor iedere toepassing een paneel beschikbaar is met de juiste eigenschappen. Stertekt producten zijn zeer brandveilig en voorzien van alle relevante brandstabiliteit/weerstandcertificeringen.

Onze panelen zijn toepasbaar als verlaagd of niet-verlaagd plafond, als wandbekleding bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, in utiliteits- en woningbouw, waar hoge eisen worden gesteld aan brandclassificatie, geluidsabsorptie en thermische isolatie. Wij leveren oplossingen voor ieder project, van Balworpzekere turnzalen tot stijlvolle, onzichtbare en demontabel gemonteerde (gemakkelijk aan te passen en onderhouden) kantoor afwerkingen.

Heeft u vragen over onze oplossingen in relatie tot (brand) stabiliteit, veiligheid, thermisch comfort, binnenklimaat, duurzaamheid, (EPB), ventilatie of verlichting, stel ze gerust. Onze productspecialisten geven u een eerlijk maatwerk advies.

[Lees meer] [Lees minder]

Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.