Kingspan Geïsoleerde Panelen

logo Kingspan Geïsoleerde Panelen

Kingspan Geïsoleerde Panelen

Bouwelven 17

2280 Grobbendonk

België

Als fabrikant van geavanceerde oplossingen voor de complete gebouwschil, waaronder geïsoleerde sandwichpanelen, kennen wij als geen ander de steeds hoger wordende eisen rond energie-efficiëntie, brandveiligheid, duurzaamheid, gezondheid en design. Het uitgebreide Kingspan-assortiment omvat sandwichpanelen voor hellende daken en platte daken, geïsoleerde wandpanelen en architectonische gevelsystemen gecombineerd met daglichtsystemen, veiligheidsoplossingen en oplossingen voor staalconstructies.

Geïsoleerde dak- en gevelpanelen

Een goed geïsoleerde gebouwschil vormt de basis voor energie-efficiënte, toekomstbestendige gebouwen. Kingspan heeft hiervoor een ruim assortiment sandwichpanelen gecreëerd. Onze producten en systemen gaan echter verder dan louter beperken van het energieverbruik door uitstekende thermische prestaties. Gebouwen van de toekomst hebben immers niet enkel een gebruiksfunctie, maar ook een dienende functie: die van een energiecentrale. Zodoende hebben wij dan ook onze rol van producent van high performance isolatiematerialen zien veranderen naar ontwikkelaar van totaaloplossingen voor energiezuinige gebouwen.

Architectonische gevelsystemen

De design gevelsystemen van Kingspan Facades brengen alle elementen samen die nodig zijn voor een unieke geveloplossing van een gebouw. Zo creëert u inspirerende gevels in spannende kleuren, texturen en afwerkingen. Kingspan Dri-Design is het geventileerde gevelsysteem in het assortiment dat bestaat uit unieke metalen cassettes en 100% recyclebaar is. De cassettes bieden een schat aan designmogelijkheden op vak van vorm, afwerking, kleur en textuur. Dankzij het gepatenteerde geïntegreerde regenscherm wordt regenwater bovendien achter de geventileerde gevel afgevoerd, waardoor vervuiling en verkleuring van de gevel niet voorkomt.

KingZip architectonische dakbedekking

Met KingZip architectonische dakbedekking maakt u uitzonderlijke gebouwen. KingZip is verkrijgbaar in een Linea en Infiniti uitvoering. Beide types worden met behulp van een mobiele Rollform-installatie op de bouwplaats geproduceerd in lengtes van 1 tot 150 meter. Dit betekent zeer lange plaatlengten zonder dwarsoverlappen, en dus ook een aanzienlijke verhoging van installatiesnelheid. Kingzip Linea wordt voornamelijk toegpast voor 2D dak- en of gevelvormen, terwijl KingZip Infiniti voor volledige 3D geometrische dak- en of gevelvormen wordt gebruikt. De Kingspan KingZip systemen leveren geavanceerde constructieve, thermische en akoestische prestaties die voldoen aan de hoogste brandveiligheidseisen. Tel daar een uitstekende weerbestendigheid en een lange levensduur bij op. Tenslotte is KingZip 100% compatibel met overige producten in het Kingspan gamma. Hierdoor kan Kingspan een volledig pakket aanbieden tot perfect op elkaar is afgestemd met als resultaat een gegarandeerd totaalsysteem.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Kingspan Geïsoleerde Panelen