Pfleiderer

logo Pfleiderer

Pfleiderer

Europalaan 30

5232 BC 's-Hertogenbosch

Nederland

Kies uit de grooste collectie uni-decors in de markt!

Pfleiderer is dé duurzame partner voor hoogwaardige houtmaterialen geschikt voor interieur, outdoor en bouw. Deze constante focus op duurzaamheid beslaat onder andere economisch, ecologisch en sociaal gebied. Omdat hout een steeds populairder bouwmateriaal wordt, is het van essentieel belang dat er anders wordt omgegaan met hout en materialen. 

De 100% circulaire spaanplaat van Pfleiderer is hier een voorbeeld van. Deze spaanplaat wordt volledig gemaakt van pre- en post consumer gerecyclede producten. Ook de producten Decorboard/Primeboard en Livingboard worden volledig cradle to cradle (C2C) geproduceerd. Dankzij deze duurzame aanpak, en de hierdoor verminderde Co2-uitstoot, is Pfleiderer beloond met het oudste milieukeurmerk ter wereld: Der Blaue Engel.

De decors en structuren van Pfleiderer vormen de perfecte basis voor elk design. In de collectie zijn maar liefst 284 decors in kleurkoppeling, gemelamineerde spaanplaat in combinatie met Duropal HPL en de grote collectie uni-decors (147 decors) opgenomen. Pfleiderer zie je daarom overal terugkomen: in ziekenhuizen, scholen, kantoren maar ook in verschillende woonomgevingen komen de Pfleiderer producten volledig tot hun recht.

Gratis stalen aanvragen (formaat A4) of onze WorkBox ontvangen neem contact op via onze info-nl@pfleiderer.com

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Pfleiderer