Remeha

logo Remeha

Remeha

Koralenhoeve 10

2160 Wommelgem

België

+32 3 230 71 06

info@remeha.be

remeha.be

Elke dag weer brengt Remeha het comfortabele gevoel van warmte en sanitair warm water in residentiële en commerciële gebouwen.

Remeha maakt het waar door duurzaamheid aan efficiëntie te koppelen.  En  zijn “meerdere wegen richting duurzaam!”. Door gebruik te maken van verschillende energiedragers als warmtenetten, elektriciteit en gasvormingen kunnen we haalbare en betaalbare oplossingen aanbieden.  De oplossing is elke keer afhankelijk van het gebouw (nieuwbouw, renovatie, stand van zake).

Wat het project ook is, Remeha stelt installateurs, voorschrijvers, aannemers, eindgebruikers en gebouweigenaren in staat om hun doelen te bereiken.

We maken het waar door deskundige ondersteuning en zekerheid te bieden tijdens het hele klanttraject - elke klant is anders, maar elke klant krijgt onze volledige individuele ondersteuning. We ontzorgen met op maat gemaakte specialistische adviezen, slimme tools en processen  en natuurlijk toestellen om elk project volgens de hoogste standaard en met een glimlach te voltooien. Zo maken wij het waar.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Remeha