Schindler

logo Schindler

Schindler

Humaniteitslaan 241

bus A

1620 Drogenbos

België

Schindler werd opgericht in Zwitserland in 1874 en is vandaag een toonaangevende leverancier wereldwijd van liften, roltrappen en aanverwante diensten. Dankzij innovatieve en milieuvriendelijke toegangs- en transit management systemen leveren zij een belangrijke bijdrage aan de mobiliteit in stedelijke samenlevingen.

De producten van Schindler bewegen elke dag één miljard mensen over de hele wereld. Achter het succes van het bedrijf staan meer dan 54 000 werknemers in meer dan 100 landen.

Het Belgische filiaal van de Schindler Groep werd opgericht in 1927, midden in de hoofdstad Brussel. In de loop van de jaren is Schindler België uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 600 werknemers. We zijn een wereldspeler met een lokale focus en trots dat onze installaties deel uitmaken van verschillende, zeer spraakmakende projecten in België.

Bij alles wat we doen focussen we ons op het bevorderen van kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is deze focus die maakt dat we met z´n allen werken aan producten en diensten waarmee we een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product kunnen garanderen aan onze klanten.

[Lees meer] [Lees minder]

Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.