Xella

logo Xella

Xella

Kruibeeksesteenweg 24

2070 Burcht

België

+32 32 50 47 00

info-be@xella.com

xella.be

Xella is wereldwijd de grootste producent van cellenbeton en kalkzandsteen, met Ytong, Silka, Hebel en Multipor als gekende merken. Nieuwe concepten en systeemanalyses leiden tot een voortdurende ontwikkeling van energie-efficiënte en betrouwbare producten. Xella sluit daarmee dicht aan op de hedendaagse markt. Het ontwikkelt en biedt oplossingen voor duurzaam, snel en kostenoptimaal bouwen, met kwalitatieve producten, die beantwoorden aan de eisen van vandaag en van morgen. En dit in alle sectoren van de bouw, zoals woningbouw, industriebouw, appartementsbouwen, renovatie, enz.
2020: Xella is er klaar voor, u ook?

Ytong –cellenbeton- heeft als grote voordeel dat het isolerend is op zich. Daardoor kan men er massieve monolitische muren mee bouwen die voldoen aan de gevraagde isolatiewaarden, zonder dat het nodig is extra isolatiemateriaal toe te voegen. Ook passief- en BEN-huizen kunnen op die manier gebouwd worden. Ytong is geschikt voor nieuwbouw en renovatie, en voor elk type van project (woningbouw, industriebouw, utiliteitsbouw, …). Het bewijst zich al jaren met de vele gebouwen die reeds uitgevoerd werden.
Silka –kalkzandsteen- heeft als grote meerwaarde zijn hoge massa. Hierdoor is het het ideale product om akoestisch isolerende muren mee op te trekken en volledig luchtdicht te bouwen. Het Silka-elementen systeem laat toe appartementsgebouwen in recordtijd op te trekken en staat gekend om zijn gunstige akoestische kenmerken.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Xella