Xinnix Door Systems

Xinnix Door Systems
Xinnix Door Systems
Xinnix Door Systems
Xinnix Door Systems
Xinnix Door Systems
logo Xinnix Door Systems

Xinnix Door Systems

Generaal Deprezstraat 2

bus 010

8530 Harelbeke

België

+32 56 73 50 00

info@xinnix.eu

xinnix.eu

De naam Xinnix (‘k zie niks) omschrijft perfect het resultaat dat hun deursystemen bereiken, naadloze onzichtbare binnendeuren. Om deze deuren zonder omlijsting te bekomen wordt er gebruik gemaakt van een aluminium frame wit(RAL9016) of zwart(RAL 9005) gelakt dat in de muur gemonteerd wordt.

Er zijn meer dan 30 verschillende sluitingswijzes mogelijk, waaronder gemotoriseerde driepuntssluitingen. Het inbegrepen beslag omvat ook 3D onafhankelijk regelbare scharnieren, standaard in het wit maar ook in alu of zwart verkrijgbaar. Het systeem kan toegepast worden voor draaideuren tot op een hoogte van 3500 mm.

Xinnix produceert ook systemen voor brandwerende, rookwerende en akoestische deuren in dezelfde stijl, volledig naadloos. De klassieke logge branddeur kan dus vervangen worden door een design Xinnix branddeur. Meer info op aanvraag.

Naast de volledig vlakwandige binnendeuren heeft Xinnix ook schuifdeursystemen in haar gamma. Deze schuifdeursystemen zorgen er voor dat de deur volledig in de muur kan schuiven. Deze deur, die tot 3500 mm hoog en tot 3000 mm breed per deurblad kan meten, verdwijnt volledig in de gewone muurdikte.

Xinnix heeft eveneens een systeem voor pivoterende deuren in hun gamma. Met hun versie van de pivoterende deur zijn ze er in geslaagd een bestaand concept nog sterker te maken. Het X3 pivot systeem zorgt er voor dat bij zowel een centrale als vlakwandige montage de muren visueel recht zijn. Je kan deze systemen tevens van een slot voorzien.

Werk voor een perfect resultaat het geheel af met een deurkruk en ingewerkte plinten uit hun gamma.

[Lees meer] [Lees minder]

Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.