Doorzoek volledige site
REF.: 40035 - 2019

Gervi Lounge & Bodyrest

MAASMECHELEN (Limburg)

ARCHITECT Gorissen
HOOFD- OF RUWBOUWAANNEMER Gijbels (nv Mathieu Gijbels)

Samen met Bodyreset lanceerde Gervi - met zeven vestigingen de welnessspecialist in Vlaanderen - een nieuw lifestyle concept in Maasmechelen. Gervi Lounge en Bodyreset is een plaats waar sun, beauty en personal training in een gloednieuw pand samenkomen.

Het zonnecenter, dat al 10 jaar actief was in een pand in de buurt, werd grondig gerenoveerd. Ook het concept werd volledig opnieuw uitgedacht, hoewel de klemtoon nog steeds ligt op 100% veilig en gezond zonnen. Ook Bodyreset neemt zijn intrek in het pand. Dit bedrijf, opgericht door Tom Ector, gaat uit van het principe dat personal training voor iedereen mogelijk moet zijn. Om voor een totaalbeleving te zorgen, werd in de gezamenlijke inkomhal een exclusieve lounge gecreëerd. In Verde kan iedere klant terecht voor een verse kop koffie, een cappuccino of een ander verfrissend drankje.

Het doel van de samenwerking is om een antwoord te bieden op uitdagingen waar heel wat mensen voor staan.“Het leven kan een echte rat race zijn. Het succesvol combineren van werk en gezin alleen al kan een behoorlijke uitdaging zijn. Door onze drukke levens hebben we het dan ook vaak moeilijk om een goede balans te vinden tussen spanning en ontspanning. Als je in balans bent, voel je je nochtans fysiek en mentaal lekker in je vel. Net om die balans terug te vinden, willen we sun, beauty en beweging combineren”, aldus Assistant Managing Director van Gervi Marjolein Nijs.

Deze projectfiche delen