Slimme duurzame verlichting regenereert Olhão na zonsondergang

Olhão, een stad in de Algarve, heeft aanzienlijke particuliere en openbare investeringen ontvangen, wat heeft geleid tot de bouw van een nieuwe jachthaven, een vijfsterrenhotel en de modernisering van tientallen restaurants. De lokale autoriteiten hebben daarnaast verschillende gebieden heringericht, zoals Avenida 5 de Outubro, Avenida 16 de Junho, en de tuinen Jardim do Pescador en Jardim Patrão Joaquim Lopes, door nieuwe parkeerplaatsen en straatmeubilair aan te leggen.

Om deze hernieuwde openbare ruimtes veilig en comfortabel te maken na zonsondergang, koos de gemeenteraad voor een geavanceerd verlichtingssysteem van Schréder. De CALLA LED, geïnspireerd door de Calla Lily, biedt esthetisch verantwoorde verlichting voor de tuinen, terwijl TERRA MIDI LED, PONTO, ENYO schijnwerpers, SHUFFLE zuilen en AMPERA armaturen de straten en parkeerterreinen verlichten. Het kunstwerk "golven" op de rotonde wordt 's nachts verlicht door TERRA MIDI LED en SCULPLINE schijnwerpers voor betere zichtbaarheid en veiligheid.

Het Schréder EXEDRA beheersysteem zorgt voor efficiënte controle en aanpassing van de verlichtingsniveaus, wat helpt om een veilige en plezierige omgeving te creëren, terwijl het energieverbruik en de koolstofvoetafdruk van de stad worden verminderd.

Deel deze video:
Onze partners