Verminder energieverspilling met Cam-Motion deurdrangers

Ga voor meer informatie over de voordelen op het gebied van deurbeveiliging, toegankelijkheid en energie-efficiëntie van ASSA ABLOY Cam-Motion®-deurdrangers naar https://www.assaabloy.com/be/nl/solut...

Een goed gesloten deur voorkomt dat warmte of koude lucht ontsnapt en helpt energieverspilling uit een gebouw te verminderen. Maar het is niet realistisch om te vertrouwen op gebruikers om deuren altijd te sluiten. Een ASSA ABLOY Cam-Motion deursluiter daarentegen vergeet nooit de deur na gebruik te sluiten.

Een goed gesloten deur vermindert de uitstroom van warme of koude lucht en handhaaft belangrijke interne temperatuurverschillen, zoals tussen een operatiekamer en wachtkamers; en vermindert energieverspilling. Deurdrangers met ASSA ABLOY's Cam-Motion-technologie sluiten betrouwbaar achter iedereen die er doorheen gaat. Omdat een installateur afzonderlijk de sluit- en sluitsnelheden kan instellen, werkt een hoge sluitkracht samen met een comfortabele, barrièrevrije opening. Het toevoegen van een ASSA ABLOY Cam-Motion deurpomp aan belangrijke deuren in uw gebouw vereist een kleine inspanning, voor een groot effect.