Vincent Hamerlinck (Synguard): “Groot verschil tussen toegangsbeheer van vroeger en vandaag”

ASSA ABLOY mocht zijn producten en diensten begin februari voorstellen op de Bouwbeurs in Utrecht, het grootste bouwevenement van Nederland. Experts gaven er tekst en uitleg bij de verschillende intelligente sluit- en veiligheidsoplossingen en vertelden hoe die een project, althans op het vlak van toegangscontrole, toekomstbesteding kunnen maken. Ook aanwezig op de Bouwbeurs was Vincent Hamerlinck van Synguard. Dat bedrijf ontwikkelt toegangsmanagementsoplossingen op maat en maakt daarbij gebruik van de producten en systemen van ASSA ABLOY. “Dankzij de elektronische digitale sluitsystemen van ASSA ABLOY kunnen wij onze klanten een efficiënt toegangsmanagementsysteem bezorgen”, vertelde de Business Development Manager voor de camera van ASSA ABLOY.

“Bij Synguard spreken we graag over ‘acces to the future’”, vertelde Vincent Hamerlinck van Synguard op de Bouwbeurs in Utrecht. “We bedoelen daarmee dat we het volledige potentieel gebruiken van een toegangsmanagementsysteem en dat voor alle stakeholders.”

“Vroeger was toegangscontrole meer een kwestie van deurtje open en deurtje toe. Vandaag spreken wij liever van toegangsmanagement, waarbij we het volledige beheer op ons nemen van alle toegangsflows, met de bedoeling de efficiëntie, de gebruikservaring, de veiligheid van de gebruikers en de beveiliging van het gebouw te gaan verhogen.”


“Perfecte aanvulling op onze oplossingen”

De totaaloplossing van Synguard staat of valt met de betrouwbaarheid van de toegepaste producten. ASSA ABLOY speelt op dat vlak een cruciale rol. Het technologische leiderschap in de markt waar Synguard naar streeft, kan het naar eigen zeggen enkel bereiken in samenwerkingen met fabrikanten als ASSA ABLOY. “Dankzij ASSA ABLOY kunnen wij vandaag een uiterst efficiënt toegangsmanagementsysteem installeren bij onze klanten. De elektronische digitale sluitsystemen van ASSA ABLOY vormen de perfecte aanvulling op onze software en intelligente hardware. Producten van ASSA ABLOY die wij dagdagelijks gebruiken, zijn onder meer CLIQ en Aperio.”

De Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw in Nederland, liep van 6 tot en met 10 februari. Ze ontving tienduizenden bezoekers.