Absoluut renovatie 01: Voor en Na - 5 exemplaren te winnen

Absoluut renovatie 01 is het eerste boek van een reeks over spectaculaire renovaties door Belgische interieurarchitecten. In dit boek krijgt u immers niet alleen het eindresultaat van de renovaties te zien, maar ook hoe de woningen er vroeger uitzagen. Alle projecten in Absoluut renovatie 01 zijn lange tijd opgevolgd en zowel voor als na de verbouwing gefotografeerd vanuit exact dezelfde standpunten.
Absoluut renovatie 01 is het eerste boek van een reeks over spectaculaire renovaties door Belgische interieurarchitecten. In dit boek krijgt u immers niet alleen het eindresultaat van de renovaties te zien, maar ook hoe de woningen er vroeger uitzagen. Alle projecten in Absoluut renovatie 01 zijn lange tijd opgevolgd en zowel voor als na de verbouwing gefotografeerd vanuit exact dezelfde standpunten.Zo werd een groot kantoorgebouw verbouwd tot een reusachtige gezinswoning. Een klein rijhuisje werd dan weer gerenoveerd met respect voor het verleden. Verder ziet u een eenvoudige badkamer veranderen in een luxueuze relaxruimte of een oer-Vlaamse living transformeren in een strak interieur met veel licht en lucht.

Elk project wordt toegelicht met perfect op elkaar afgestemde voor & na-foto’s. Maar ook met uitleg en contactgegevens van de interieurarchitecten, plannen en een overzicht van de belangrijkste materialen.


Praktisch

Uitgeverij 2voor5
Absoluut Renovatie – Voor en NA
Aantal pagina’s: 208 pagina’s
ISBN-nummer 9789079870134
Winkelprijs: 39,95
Boekenbeurs Stand 111
 

Wedstrijd
 
In samenwerking met Uitgeverij 2voor5 geeft Architectura.be drie exemplaren weg van deze publicatie. Iedereen die fan is van Architectura.be op Facebook of die zich aanmeldt als follower van de Twitter-pagina van Architectura.be en die als (interieur)architect, ingenieur of andere bouwprofessional beroepshalve actief is in de bouw- en architectuurwereld komt in aanmerking. Om mee te doen, zou u het antwoord op de wedstrijdvraag  voor 15 november moeten mailen naar raf@architectura.be samen met volgende gegevens:

Voornaam:
Naam:
Beroep:
Bureau/bedrijf:
Adres:

Belangrijk: vermeld in het onderwerp van de mail de naam van het boek dat u wil winnen. U mag zich kandidaat stellen voor meerdere boeken, maar gebruik dan een aparte mail per boek. Het antwoord op deze wedstrijdvraag vindt u op de website van Uitgeverij 2voor5.


Wedtrijdvraag

Wat is het adres van Uitgeverij Twee voor Vijf? 
 


Deel dit artikel:
Onze partners