Acht gedurfde kleuren in nieuwste Dekton® Onirika-collectie

Tussen dromen en werkelijkheid ligt een mystieke zone die Cosentino weet vast te leggen in de nieuwste Dekton® Onirika-collectie. Acht gedurfde kleuren geïnspireerd op marmerpatronen dompelen je onder in een andere dimensie. De Texaanse interieurontwerpster Nina Magon liet voor deze samenwerking haar eigenzinnige en hoogstaande visie de bovenhand nemen, wat in combinatie met het Spaanse merk duurzaamheid, vooruitstrevende innovaties en tijdloze elegantie teweegbrengt.

Onirika, wat Japans is voor dromerig, belichaamt de nieuwste Dekton®-collectie die ook meteen dezelfde naam kreeg. De lijn staat voor een droomreis waar de grens tussen fantasie en werkelijkheid verdwijnt.

Een collectie die de poëtische schoonheid van onze dromen weerspiegelt, en waar alleen het diepste deel van onze geest echt alles van begrijpt. Cosentino overspoelt ons met een vage mist van opvallende marmerdessins.

Cosentino x Nina Magon

Cosentino liet voor deze collectie haar oog vallen op interieurontwerpster Nina Magon. De Texaanse runt een luxueuze ontwerpstudio die ’s werelds meest exclusieve residenties, restaurants, hotels en spa’s vormgeeft.

Haar vooruitstrevende ontwerpen ademen klasse en worden op maat gemaakt volgens de wildste wensen en dromen van de klant.

De nieuwe Dekton® Onirika-dessins dompelen je virtual realitygewijs volledig onder in een andere wereld waar marmer kwistig gebruikt wordt voor vloer-, muur- en meubelbekleding.

 

Bron: Cosentino
Deel dit artikel:

Contacteer Cosentino

Onze partners