Al 340 inschrijvingen voor webinar 'Hoe communiceren (naar) architecten?': ook jij kan erbij zijn!

Communicatie speelt hoe langer hoe meer een cruciale rol bij het runnen van een architectenbureau. Architecten moeten hun eigen bureau profileren, maar ze moeten ook op efficiënte wijze informatie capteren over nieuwe ontwikkelingen en over nieuwe producten en materialen. In opdracht van Architectura onderzocht Expertisecentrum Innovatief Ondernemen van Hogeschool PXL het communicatiegedrag van architecten aan de hand van een enquête die door 553 architecten werd ingevuld. Tijdens dit webinar lichten we de belangrijkste resultaten toe en gaan we hierover in debat met enkele architecten, fabrikanten en onafhankelijke experts. Het webinar wordt live uitgezonden op donderdag 20 oktober van 10u30-12u. De inschrijvingen lopen als een trein met al 340 kijkers. Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan hier in. 

Tijdens het webinar gaan we in gesprek over de resultaten van de PXL-enquête met een reeks boeiende praatgasten: Kaatje Spapen (Grondwerk), Sven Grooten (B-architecten), Jascha Rondou (POLO Architects), Peter Van Impe (AST77), Ruben Braeken (B+ architects), Kristof De Roeck (All Colors of Communication), Caroline Christiaens (Tatasteel), Katrien Nottebaert (Wienerberger), Sophie Maeseele (Pantarein), Inge Ectors (PXL). Rik Neven, zaakvoerder van Palindroom, leidt het webinar in goede banen. 

PROGRAMMA

  • Toelichting aanpak enquête door PXL - Expertisecentrum Innovatief Ondernemen
  • Hoe jezelf als architect profileren?
  • Hoe als architect op de hoogte blijven van nieuwe materialen en technieken?
  • Welke impact hebben nieuwe ontwikkelingen (BIM, circulair bouwen, digitalisatie,…) op de communicatieverstrekking?
  • Hoe (niet) communiceren over duurzaamheid?

 

LOCATIE

Zoals altijd gaan we voor onze webinars op zoek naar een fotogenieke locatie die aansluit bij het thema. We zijn te gast in de prachtige circulaire woning in Tienen van Peter Van Impe, zaakvoer van Ast 77.

Deel dit artikel:
Onze partners