Albo Fenix eSafe: ontvang pakketten in de brievenbus

De Albo Fenix eSafe is de nieuwe designpakketbrievenbus met een strakke vormgeving van ARLU. Deze aluminium brievenbus speelt in op de trend van de e-commerce, waarbij de consumenten steeds vaker pakketten online bestellen en die thuis laten leveren. Aangezien de fenix volledig uit aluminium wordt vervaardigd, biedt ARLU een levenslange garantie tegen roest.

ARLU wil inspelen op de actuele trend van online-shopping. "Het internet is immers niet langer alleen een bron van informatie, maar wordt ook steeds vaker gebruikt voor de aankoop van goederen. Mensen willen de pakketten ook graag thuis geleverd krijgen en niet langer in één of andere winkel of centraal afhaalpunt. Daarom is er een behoefte aan een speciale brievenbus, die niet alleen de gewone post kan ‘ontvangen’, maar waarin de pakketdienst of de post ook deze speciale pakketten op een veilige manier kan afleveren. De designpakketbrievenbus heeft een hoogte van 124 cm, een breedte van 36 cm en een diepte van 40 cm," klinkt het. 

 

Garantie tegen roest

De Albo Fenix ESafe is uitgerust met een onzichtbaar opendraaiend deksel en een verticale en volledig vlakke brievenklep. Binnenin is de bodem uitneembaar zodat het postvolume verdubbeld kan worden. In deze pakketbrievenbus kunnen pakketten tot 2 kg en met afmetingen van 34 x 28 x 15 cm geleverd worden. “Aangezien de fenix eSafe volledig uit aluminium vervaardigd is en naar wens gepoederlakt wordt in de unieke albo textuurkleuren, bieden wij zelfs een levenslange garantie tegen roest,” zegt Gert Jooris, business development manager bij ARLU. De brievenbus kan optioneel worden uitgerust met een huisnummer met ledachtergrondverlichting en met een cijferslot of een elektronisch slot in plaats van een sleutelslot.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage