Aluminium designluiken zorgen voor unieke toets, zowel binnen als buiten

Luiken zijn niet alleen praktisch, maar zijn tegenwoordig ook esthetisch en gemakkelijk te bedienen. Ze kunnen bestuurd worden met een afstandsbediening en nemen nog nauwelijks plaats in. Je hoeft niet langer je hoofd uit het raam te steken om luiken te openen of te sluiten; vanaf nu doe je dit met slechts één enkele knop. De originele aluminium luiken van Belisol geven de woning een bijzondere aanblik.

Ze zorgen voor privacy, verduisteren je kamer en beschermen tegen fel zonlicht. Gemaakt uit onverwoestbaar aluminium gaan ze probleemloos enkele decennia mee. Kleine perforaties kunnen op maat aangebracht worden op basis van een persoonlijk design. Uitsnijdingen zijn mogelijk in verschillende vormen. De perforaties worden computergestuurd uitgestanst. Organische vormen worden dan weer met de laser uitgesneden.

 

Decoratief

Ook binnen in huis spelen de luiken een hoofdrol: door de vele kleine gaatjes filteren ze het licht bijzonder mooi. Ze zijn alvast veel decoratiever om te zien dan bijvoorbeeld rolluiken. Opengeschoven nemen de aluminium luiken weinig plaats in, waardoor ze het daglicht maximaal binnen laten. Ze zijn ook geschikt voor grote ramen. Doordat ze stevig en tegelijk slank zijn, valt hun gewicht goed mee en zijn ze makkelijk te bedienen.

 

Dunne luiken in honderd kleuren

De luiken zijn slechts 1 millimeter dik en zijn verkrijgbaar in ruim honderd kleuren.

Deel dit artikel:

Onze partners