Ambiance - MATRIX: allesomvattende oplossing voor toegangsbeheer in gebouwen met gemengd gebruik

Stelt u zich eens voor dat u een eenvoudige oplossing heeft om de toegang te beheren voor een multifunctioneel en complex gebouw met gemengd gebruik.  Met de gecombineerde toegangscontrole oplossing Ambiance en MATRIX van dormakaba kunt u probleemloos bepalen wie, waar en wanneer ergens toegang heeft of niet.

In tegenstelling tot een traditioneel hotel-, woon- of kantoorgebouw kan het beheer van de toegangscontrole voor een faciliteit voor gemengd gebruik een bijzondere reeks uitdagingen met zich meebrengen. Het heeft een toegangscontrolesysteem nodig dat in staat is om ervoor te zorgen dat meerdere gebruikers, zoals bewoners, hotelgasten, winkelbezoekers en huurders alleen toegang hebben tot bijvoorbeeld bepaalde gemeenschappelijke ruimtes en hun eigen privéruimtes.

Met de gecombineerde oplossing Ambiance en MATRIX van dormakaba kunt u moeiteloos alle aspecten van de toegangscontrole voor uw gehele gebouw beheren; van hotelkamers, kantoren, winkels en appartementen tot zelfs de perimeter van het gebouw en parkeergelegenheid.

De oplossing wordt beheerd vanuit één enkele interface, zodat u uw toegangscontrole eenvoudig en veilig kunt beheren en er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat aan alle en diverse behoeften van meerdere gebruikers wordt voldaan.

De voordelen van deze toegangsoplossing in een beknopt overzicht:

  • Eén gecombineerd systeem voor het beheer van de toegangscontrole voor het geheel van uw gemengde faciliteit, waaronder horeca, kantoren, winkels en woningen.
  • De machtigingen voor bewoners, gasten, winkeliers en huurdersautorisaties worden in real time bijgewerkt.
  • Een complete oplossing, met beheer vanuit één enkele interface en één centraal punt voor de service en ondersteuning
  • Betrouwbaar en veilig beheer van de verschillende deelgebieden van het gebouw, met duidelijk overzicht en opvolg van de toegangsautorisaties
  • Een eenvoudige installatie en onderhoud

Complementaire oplossingen

Naast deze oplossing voor toegangscontrole in gebouwen met gemengd gebruik, biedt dormakaba een compleet portfolio aan toegangsoplossingen, waaronder automatische deuren, fysieke barrières, deurdrangersystemen en vluchtwegtechniek. 

Bron: dormakaba
Deel dit artikel:
Onze partners