ANYWAYdoors lanceert met PORTAPIVOT nieuw B2B-merk

Het Belgische merk ANYWAYdoors lanceerde in alle stilte in augustus 2017 een nieuw internationaal B2B merk met unieke B2B E-shop. Via PORTAPIVOT worden afgeleiden van de populairste ANYWAYdoors-producten aangeboden in een makkelijk te verzenden kitvorm.

Naast de unieke Stealth Pivot scharniersystemen worden ook volledige deurgehelen in maatwerk kit aangeboden. Via de handige 3D configurator, die tezamen met de Belgische startup Twikit ontwikkeld werd kan je je eigen deur volledig op maat samenstellen en bestellen. Het noodzakelijke plaatmateriaal zoals glas, Trespa, Corian of hout wordt niet mee verzonden. De benodigde maten worden binnen de 72u beschikbaar gesteld in de E-shop zodat deze grondstoffen lokaal aangekocht kunnen worden. In samenwerking met Fedex worden de maatwerk kits op 4 werkweken wereldwijd aangeleverd.

 

PORTAPIVOT 6530 met STEALTH PIVOT

Sommigen noemen het een deur. Portapivot spreekt van imposante “Room Dividers”. Een pivoterende deur van formaat die je dankzij de unieke Stealth Pivot scharniertechniek zonder inbouwdelen in de vloer of plafond monteert in de volledig afgewerkte deuropening. Je plaatst de “Room Dividers” met deze ingenieuze scharnieren evengoed in nieuwe als in bestaande woningen en kantoren.

 

Geen inbouwdelen 

Pivoterende deuren draaien om een denkbeeldige verticale as. Met hun immense formaat geven ze de kamer een zekere grandeur.  Weg met die muren. Of het nu op kantoor is of in huis, grote kamers die in elkaar overlopen geven je ruimte. Maar op sommige momenten wil je geslotenheid. En dan is de “Room Divider” met zijn Stealth Pivot ideaal. Je brengt het scharnier aan zonder inbouwdelen, bovenop de afgewerkte vloer. Het is onzichtbaar in de deur ingebouwd. Open of dicht, deze deursystemen voegen onmiskenbaar klasse toe en zien er stijlvol en discreet uit in elke positie.

 

Zonder omlijsting 

Goed nieuws voor puristen: elke wordt zonder omlijsting geplaatst, want de scharniertechniek is volledig in het deurpaneel ingebouwd. In een dergelijke opstelling wordt de Stealth Pivot lokaal bovenop de volledig afgewerkte vloer en het plafond verankerd.

 

Imposante deur, lichte bediening 

Of ze nu uitgevoerd zijn in aluminium met glas of in vol plaatmateriaal, met Stealth Pivot scharniertechniek draai je deuren of wanden tot 150 kg moeiteloos open. In beide richtingen of – naar wens – begrensd in één richting. De hightech comfortsluiting in het scharniersysteem maakt de wanden ook zelfsluitend. Ook handig is de mechanische open-functie waarmee je de deur vastzet in een positie van 90°. Ideaal om vlot te passeren.

 

Als een draaimolen 

De verticale as kan in het midden van de deur zitten, waardoor hij 360° kan draaien. Of, je kunt hem excentrisch plaatsen: met de as buiten het midden. Bij brede deuren wordt om stabiliteitsredenen een verhouding van 1/3 aangehouden.

 

Compacte montage

Deze deuren mogen gerust opvallen. De scharnieren blijven evenwel best uit zicht. En dat doen ze, met een inbouwhoogte van amper 40 mm en een breedte van 25 mm worden ze onzichtbaar in nagenoeg elk deurpaneel ingewerkt. Je bevestigt de scharnieren lokaal bovenop de afgewerkte vloer met 2 bouten en pluggen tot 4,5 cm diep. Deze pivotscharnieren zijn dus geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Ongeacht de vloeropbouw, met of zonder vloerverwarming.

Deel dit artikel:
Onze partners