Aquaconcept lanceert Slide Concept-schuifdeur

Badkamerspecialist Aquaconcept lanceert een nieuwe maatwerklijn voor uit zijn Personal serie, het Slide Concept. Deze maatwerkschuifdeur heeft een strak design en is onderhoudsvriendelijk. De Slide Concept schuifdeur is bovendien plaatsbaar in verschillende hoek- en muurconstructies.

Plaatsingsopties

Opvallend aan Aquaconcepts nieuwste maatwerklijn Slide Concept is dat de maatschuifdeuren van de douche en de vaste panelen alleen bovenaan gemonteerd worden aan een vierkantig chroom profiel. Dit maakt dat de schuifdeuren niet alleen strak ogen, maar ook een dubbele soft close kunnen integreren waardoor de deuren nooit te hard geopend of gesloten kunnen worden. Omdat het Slide Concept een maatschuifdeur is, bestaat de  optie om de douchedeur te plaatsen tussen twee muren, in een hoek en op een badrand. Tussen twee muren kan het Slide Concept twee-, drie- of vierdelig ontworpen worden, naargelang de combinatie van vaste panelen met schuivende deurpanelen. Bij een doucheopstelling in een hoek kan de schuifdeur ook geopend worden op het snijpunt van een vierdelige wandstructuur, waarbij de linker er rechter hoekinstapschuifdeur elk over een vast paneel schuiven. Verder is ook een hoekinstap mogelijk met een breed vast zijpaneel en een smaller vast zijpaneel.

Eigenschappen

Elk soort type schuifdeur van deze nieuwe maatwerklijn opent via een stevige verticale chroomgreep en glijdt makkelijk open en dicht. Bovendien is het Slide Concept onderhoudsvriendelijk. De standaardhoogte van de deuren is 2044mm met 8mm veiligheidsglas in verschillende soorten. Er bestaat ook de optie om te kiezen voor het gecoate Timeless-glas van Saint-Gobain. De onzichtbare magnetron coating hiervan is vrij van kalkaanslag en corrosie en garandeert de glans en transparantie in alle omstandigheden voor een periode van tien jaar. Verder bestaat er de mogelijkheid om een intieme zone-strook te verwerken in het glaspaneel. Prijzen, inclusief maatopname, starten vanaf €1399.

Deel dit artikel:

Onze partners