ARC Awards vieren de kracht van het ontwerp

Op 22 november 2018 worden de ARC Awards 2018 uitgereikt. De ARC Awards is de enige ontwerpprijs van stoel tot stad en wil het ontwerp in de volle breedte voor een groot publiek promoten en vernieuwing zichtbaar maken.

Het doel is om de betekenis en de kracht van het ontwerp te vieren en voor een breed publiek te promoten. De ARC Awards hebben inmiddels een vaste plaats verworven in het architectuurlandschap van Nederland en België.

 

Categorieën

Inzenden kan voor de categorieën Architectuur, Interieur, Meubel, Detail en Innovatie. Nieuw dit jaar is de ARC18 Development Award, die de inzet van excellente architectuur in commerciële projectontwikkeling wil bevorderen.

Met deze award wil de Architect de dialoog tussen projectontwikkelaar en architect aanmoedigen om tot een hoogwaardige kwalitatieve gebouwde omgeving te komen.

 

Deelname voorwaarden

Iedere ontwerper, afgestudeerd aan een architectuuropleiding in Nederland en Vlaanderen, kan meedingen naar de prijzen door het insturen van een of meer projecten.

Inzendingen moeten betrekking hebben op gebouwen die in Nederland en Vlaanderen zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2017 en 31 juli 2018.

 

Wijze van inzending

Inzenden voor ARC18 Awards is mogelijk tot 1 september 2018. Vervolgens selecteren onafhankelijke jury’s voor iedere categorie genomineerde en winnende projecten. Op 22 november 2018 worden de winnaars tijdens een feestelijke award show bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie en het inzenden van projecten op de website.

De ARC18 Awards worden georganiseerd door Vakmedianet en de Architect, met de ondersteuning van JUNG, Kingspan, KUBUS, Oniro, Real Estate Development Company, Rohde & Grahl, Tarkett en SV.

Deel dit artikel:
Onze partners