Architect van opleiding Nicola Rizzoli leidt kwartfinale België-Argentinië in goede banen

De wedstrijd morgen van de Rode Duivels tegen Argentinië zal gefloten worden door Nicola Rizzoli. De maakte de FIFA donderdag bekend op zijn website. De 42-jarige Rizzoli floot eerder op dit WK al de wedstrijden Argentinië tegen Nigeria (3-2) en de onvergetelijk Spanje-Nederland (1-5). Beroepsmatig is de Italiaan, jawel, architect. 

Rizzoli staat aangeschreven als een absolute topscheidsrechter. Al kende hij in de match van Nederland wel een onterechte strafschop toe aan Spanje na een duik van Diego Costa. Om de architect toch wat gunstig te stemmen, biedt Architectura.be hem alvast een jaar lang gratis aanwezigheid op de site. Daarvoor kan een mens al eens een foutje door de vingers zien, toch? En wie oh wie ziet een samenwerking met de Italiaan wel zitten of bezorgt de archiref een streepje voor bij een Open Oproep of de een of andere awarduitreiking? Onze voetbalminnende natie zal u eeuwig dankbaar zijn.

En passant geven we Wilmots ook nog wat architecturale raad mee: isoleer Messi, zorg dat de verdediging staat als een huis en vermijd passief spel of nulenergie in de gelederen. Dan gaat Argentinië ongetwijfeld voor de bijl. Go Belgium!

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage