Arte brengt behang van glasweefsel op de markt

Drukbezochte ruimtes hebben veel onderhoud nodig. Zo worden muren snel vuil of beschadigd door bijvoorbeeld stoelen of schoenvegen. De kost om de muren te herstellen of te vervangen kan je nochtans makkelijk vermijden. Door te kiezen voor Novelio Nature van Arte haal je ijzersterke muurbekleding in huis die er elke dag gloednieuw uitziet.

Novelio Nature bestaat uit glasweefsel, waardoor het extreem slijt- en stootvast, niet brandbaar en afwasbaar is. Daarom is deze collectie uiterst geschikt voor commerciële ruimtes als restaurants, hotelkamers, scholen of kantoren. Kortom: locaties waar veel mensen samenkomen en tijd doorbrengen. Ze vergroten de kans dat er snel vlekken, krassen of deukjes in de muur komen, met beschadigde muren als gevolg die er allesbehalve uitnodigend uitzien.

 

Elegante dessins

Het is niet omdat het product duurzaam is, dat het geen streling voor het oog mag zijn. In tegenstelling tot bestaand glasvezelbehang dat je nog moet overschilderen, bestaat deze reeks uit vier stijlvolle dessins, telkens in zes kleuren. Glasweefsel associeer je niet meteen met een zachte uitstraling, maar de dessins van Novelio Nature bewijzen dat dit stevige materiaal ook elegant kan zijn. Daarmee is dit behang ook prima op z’n plaats in privéwoningen. De dessins kregen de namen Grace, Flair, Charm en Pure.

Novelio Nature heeft enkele troeven:

  • Het behang is geproduceerd volgens de meest veeleisende Europese standaarden en heeft het Oeko-Tex 100 certificaat. Het is dus niet schadelijk voor het milieu en de gezondheid.
  • Met lijm voor vliesbehang (Arte Clearpro) is het kinderspel om Novelio Nature te plaatsen. Doordat het behang al in verschillende dessins en kleuren bestaat, hoeft het niet geverfd te worden.
  • Het behang is extra vuurbestendig volgens internationale classificatie: Euroklasse B-s1, d0.
  • Verkleuring vindt niet plaats. Het behang blijft onveranderd.
  • Het sterke materiaal weerstaat normale slijtage en krassen.
  • Het materiaal is bovendien goed bestand tegen water en zonlicht. De bedrukking omhult de sterke glasvezels.
  • Het behang is perfect afwasbaar, neemt geen water op en is dus een ideale oplossing voor vochtige ruimtes.
  • Het behang kan overschilderd worden en is gemakkelijk te verwijderen.
Bron: Arte
Deel dit artikel:

Onze partners