Arte creëert nieuwe collectie muurbekleding Mirage

Arte komt naar buiten met zijn nieuwe collectie muurbekleding onder de naam Mirage, geïnspireerd door de zogenaamde mirage of fata morgana die soms opduikt in warme gebieden. Deze zachte muurbekleding bestaat uit vier dessins die in verschillende kleurenpalletten verkrijgbaar zijn.

De inspiratie van de collectie volgt ook uit het zogenaamde moiré, een unieke stof die door een bijzondere manier van persen een golvende spiegeling bevat. Het moiré-effect ontstaat wanneer verschillende sets lijnen over elkaar heen worden geperst onder een verschillende hoek. Arte imiteert deze stof in haar collectie van murbekleding Mirage, wat hypnotiserende effecten oplevert.

 

Illusion

De term moiré-effect komt van het Franse moiré, waarmee textiel met een wateracthige look wordt bedoeld. Dat effect komt goed tot zijn recht in de spiegelende structu van de muurbekleding Illusion. De muurbekleding beschikt over glinsterende kleuren en een golvend patroon. De Illusion uit de Mirage collectie is verkrijgbaar in 22 kleuren.

 

Foliage

Een geweven structuur wordt tegenwoordig niet alleen meer gebruikt op vloeren. Als het tegen de muur wordt gekleefd, dan zou het er uit zien als de muurbekleding Foliage. Foliage beschikt over een patroon dat sprankelt bij wisselende lichtinval en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

 

Triangle

Triangle bestaat uit elkaar afwisselende ruiten die moeiteloos overvloeien in craquelé gouden vlakken. Het grafische patroon dat ontstaat bezorgt de ruimte in het huis een artistieke toets. Triangle muurbekleding heeft een softe touch en een glans van de zijdezachte basis en is verkrijgbaar in 6 kleurvariaties.

 

Labyrinth

Arte profileert de muurbekleding Labyrinth als de eyecatcher van zijn collectie Mirage. De opvallende grafische print trekt de blik en houdt ze vast. De achterliggende moiréstructuur zorgt voor een verzachtend effect. Labyrinth is verkrijgbaar in 3 kleurvariaties.

Deel dit artikel:
Onze partners