AZ Rivierenland met schoonloopzone voor mensen met een visuele beperking

Emco heeft een schoonloopzone met een geïntegreerd gidssysteem geleverd bij AZ Rivierenland te Bornem. Voor veel mensen met een visuele beperking is de entree een struikelblok, omdat het gidssysteem bij de entree vaak wordt onderbroken. Dat is nu opgelost dankzij de emco schoonloopzone MAXIMUS ASSISTANCE, zodat de entree ook toegankelijk wordt voor mensen met een visuele beperking.

De levering is tot stand gekomen op advies van Christian Van Kan van Viakan. Viakan is gespecialiseerd in gidssystemen voor mensen met een visuele handicap. De schoonloopzone van emco sluit naadloos aan bij de gidssystemen van Viakan en heeft twee functies in één: een optimale vocht- en vuilreductie en richtingaanwijzer. Mensen met een visuele beperking kunnen zich nu goed oriënteren. Mensen die matig tot slecht zien worden geholpen door de contrastkleuren. Tevens fungeert de schoonloopzone als gidssysteem voor iedere bezoeker.

De emco schoonloopzone met geïntegreerd gidssysteem is zeer robuust en staat bekend om zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit. Daardoor is deze schoonloopzone zeer geschikt voor gebouwen met een hoge loopfrequentie en intensieve belastingen. Het hoogwaardige materiaal van de schoonloopzone zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopname. Hierdoor blijven de aangrenzende vloeren langdurig proper en wordt er bespaard op schoonmaakkosten.

De MAXIMUS ASSISTANCE schoonloopzones zijn geschikt voor binnen toepassingen (zone 3). Het materiaal is permanent antistatisch volgens ISO 6356, slipvast en voldoet aan de slijtageclassificatie “zwaar gebruik” volgens EN1307. De comfort klasse is LC4 eveneens volgens EN1307.

Bron: Emco

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage