Bart Verstraete neemt na acht jaar afscheid van NAV

Voormalig NAV-directeur Bart Verstraete is sinds kort actief bij Unizo. Hij leidt er de afdeling Marketing en Communicatie. De voorbije acht jaar stond hij aan het roer bij NAV. Tijdens zijn bestuursperiode zorgde Verstraete ervoor dat de Vlaamse architectuurorganisatie groeide naar 2.700 aangesloten architecten. Architectura bedankt Bart voor de jarenlange en vruchtbare samenwerking en wenst hem veel succes met zijn nieuwe loopbaan.
Voormalig NAV-directeur Bart Verstraete is sinds kort actief bij Unizo. Hij leidt er de afdeling Marketing en Communicatie. De voorbije acht jaar stond hij aan het roer bij NAV.Foto: www.bart-degrande.be


Tijdens zijn bestuursperiode zorgde Verstraete ervoor dat de Vlaamse architectuurorganisatie groeide naar 2.700 aangesloten architecten.

Verstraete startte zijn loopbaan bij Unizo Roeselare en was daarna een decennium lang directeur Marketing bij Bouwunie. NAV startte al een procedure om een adjunct-directeur te selecteren die waarnemend directeur zal worden.

Architectura bedankt Bart voor de jarenlange en vruchtbare samenwerking en wenst hem veel succes met zijn nieuwe loopbaan.

Bron: Bouwkroniek

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage