Beleef architectuur tijdens Mijn Thuis op Maat

Bouwen en verbouwen in tijden van betonstop? Zeer zeker maar dan wel doordacht en toekomstgericht. Dat het kan, tonen NAV en Zoekeenarchitect.be je graag op zondag 29 september tijdens de tweede editie van de openhuizendag Mijn Thuis Op Maat. Die namiddag zwaaien maar liefst 110 (interieur)architecten samen met de bewoners de deuren open van hun creaties voor iedereen met (ver)bouwplannen. Ontdek in real life hoe anderen hun thuis op maat hebben vormgegeven in de stad, de dorpskern of de weg ernaartoe. Kortom: Beleef Architectuur.

Middenin staan

"Tijdens Mijn Thuis Op Maat ontdek je als toekomstige (ver)bouwer wat (interieur)architecten allemaal in hun mars hebben, en dat is niet min. We zijn dan ook trots op onze deelnemerslijst, die bol staat van de kwaliteit en creativiteit. Het kan best zijn dat je na het virtueel bezoeken van de deelnemende projecten op www.mijnthuisopmaat.be last krijgt van keuzestress. Want het klopt, architectuur moet je beleven en dat doe je best door er middenin te staan", klinkt het bij de organisatie

 

Neem de tijd

Vandaag vliegen de inspiratie en informatie ons langs de digitale weg om de oren. Het kan allemaal niet snel genoeg gaan. We geven je alvast deze tip mee: ga bij het (ver)bouwen niet over één nacht ijs. Neem nu de zoektocht naar jouw droomplek om te wonen. De keuze voor die plek hoeft niet definitief te zijn, maar waarom zou je niet de tijd nemen en voldoende afwegen wat voor jou vandaag én later van belang is? Voor een geslaagd project geldt hetzelfde: neem voldoende tijd om ideeën te laten rijpen en blijf dat doen doorheen het volledige (ver)bouwverhaal, van ontwerp tot de uitvoering.

Deze openhuizennamiddag zet je als toekomstig (ver)bouwer graag op weg bij de keuze van jouw (interieur)architect. Op elke locatie ontdek je als bezoeker het architectuurverhaal van naaldje tot draadje uit eerste hand van de bewoners en de (interieur)architect van het project.

Klik hier voor alle praktische info. 

 

Bron: NAV

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage