Beltrami introduceert BTL en BMC Terrazzo-reeksen

Gespikkelde designs in Terrazzo-stijl springen meteen in het oog. Vandaag is deze vintage trend weer helemaal terug. Je vindt Terrazzo terug in vloeren, aanrechtbladen, wand- en trapbekleding, of in decoratieve elementen in huis. Beltrami inspireert je graag met de nieuwe reeks trendy Terrazzo designs in de BTL en BMC-collecties. Terrazzo of granito is terug van nooit weggeweest. Het is een oude techniek die stamt uit de vijftiende eeuw, waarbij marmerresten verwerkt werden in een cementlaag. Door het toevoegen van pigmenten creëer je een origineel en gepersonaliseerd kleurenpallet.

Waarom zou je kiezen voor Terrazzo? Om te beginnen is er een eindeloze keuze in vormen en kleuren. Pigmenten die worden toegevoegd aan het mengsel bepalen het specifieke kleurenpallet. ook de marmergranulaten in verschillende groottes en vormen bepalen mee de look.

Terrazzo zorgt voor een interieur met karakter. Terrazzo integreren in je interieur geeft pit en uitstraling aan het geheel. Daarnaast voegt het ook een vleugje nostalgie toe. Terrazzo is ook zeer onderhoudsvriendelijk.

 

BTL-reeks

De gloednieuwe Beltrami Terrazzo Line (of kortweg BTL) biedt gespikkelde natuursteenplaten uit kwaliteitsvolle en duurzame marmermozaiek, bestaande uit marmerkorrels en cementbindmiddel.

 

BMC-reeks

Beltrami Marble Composite (BMC) biedt een reeks unieke en verrassende marmercomposiet designs met Terrazzo-look. Het materiaal is samengesteld uit marmergranulaten, kleurpigmenten en epoxyhars. Vooral door dat laatste element is de  Beltrami Marble Composite-reeks zeer sterk en stootvast, en heeft het materiaal een lage waterabsorptie.

Bron: Beltrami
Deel dit artikel:

Onze partners