Beltrami stelt Stonite en BTL voor

Beltrami stelt op Utility2Build in Kortrijk Stonite en BTL (Beltrami Terrazzo Line) voor.

Stonite is een lichte en dunne versie van de alomgekende marmermozaïek (granito-terrazzotegel), een ecologische verantwoord product, samengesteld uit marmerkorrels en kwalitatief Portland wit cement als bindmiddel.

 

Bestand tegen hitte en krassen

Het basismateriaal is duurzaam en sterk, en biedt een hoge hitte- en krasweerstand. Stonite is door zijn technische en esthetische kenmerken uitermate geschikt voor de project- en utiliteitsbouw.

 

Verschillende uitvoeringen

Stonite is beschikbaar in acht kleuren tegels (40 x 40 x 1,5 - 1,8 cm  of 60 x 60 x 2 cm) of in platen, in verzoete afwerking. Het is geschikt voor vloer-, wand-, of trapbekleding.

 

Beltrami Terrazzo Line

Inspelend op de laatste trends blaast Beltrami de vintage terrazzo look en feel nieuw leven in. De gloednieuwe Beltrami Terrazzo Line (of kortweg BTL) biedt gespikkelde natuursteenplaten uit kwaliteitsvolle en duurzame marmermozaïek, bestaande uit marmerkorrels en cementbindmiddel.

Terrazzo (of granito) kende vroeger een immense populariteit voor de vloeren van Italiaanse palazzo's, maar is nu gestart aan een heuse comeback. Een ware eyecatcher als vloer- of wandbekleding. Of, waarom niet, als vrolijke gewaagde toets voor het aanrecht of een badkamer meubel?

Deel dit artikel:

Onze partners