Betonproducent Ebema gaat voor rood op Batibouw

Megasmooth: terrastegels
Megasmooth: tegels en zwembadranden
De Aviena Circle in het Franse Mantes-la-Jolie
De Aviena Circle in het Franse Mantes-la-Jolie
Aviena Circle in Rijkevorsel

Betonproducent Ebema  exposeerde zijn Stone&Style gamma van producten voor tuin en terras op de afgelopen editie van Batibouw met als doel potentiële klanten te overtuigen dat een prachtige tuin of buitenruimte voor iedereen een haalbaar objectief is. Concreet probeerde Ebema dat met het concept van de 'Red Box', een belevingsruimte in felrood waar de bezoeker de eyecatchers van het bedrijf kon ontdekken.

"fluweelzachtige" tegels

Het paradepaardje uit Ebema’s Stone&Style gamma is de Megasmooth-collectie, en dan met name de Megasmooth-tegels. Tot de collectie behoren eveneens bijhorende zwembadranden, trapelementen en opsluitbanden. Ze werd nog verder uitgebreid met 'Smooth Objects', een gamma van uiteenlopende (tuin)objecten zoals zitelementen en kunstvoorwerpen die uitgevoerd zijn met  dezelfde look als de Megasmooth tegels.

 

Aviena Circle herstelt Parijse waardigheid 

In samenwerking met de Franse architect Maxime Saïsse is Stone&Style by Ebema op zoek gegaan naar een esthetische grasbetontegel die goed aansloot bij de doelstelling om het gevoel van waardigheid in de Parijse buitenwijken terug te winnen. Bestrating vormde één van de aandachtspunten in de renovatie van deze wijken. Samen met de architect ontwikkelde Stone&Style by Ebema een gepaste integratie van een functionele waterdoorlatende verharding in de natuurlijke omgeving. Het resultaat van deze co-creatie is de 'Aviena Circle', naar verluidt een unieke combinatie van hoogwaardige beton, natuurlijke elegantie en milieuvriendelijkheid.

Deel dit artikel:
Onze partners