Beveiligde, onafhankelijke toegang voor gedeelde werkplekken

Gedeelde werplekken worden steeds populairder. Er zijn natuurlijk financiële voordelen - niemand hoeft een eigen kantoor te huren - maar de echte nadruk ligt op contact en uitwisseling tussen de verschillende mensen die de ruimte delen, van grafisch ontwerpers tot timmermannen.

In deze ruimtes moet worden voldaan aan eisen zoals aangepast real-time toegangsbeheer, bezoekersbeheer en platformintegratie. dormakaba is een betrouwbare partner als het gaat om de implementatie van de next generation toegangsoplossingen voor de moderne werkwereld.

 

Hoe biedt Dormakaba veilige cloud-based toegangscontrole?

  • Eenvoudige installatie vereist geen nieuwe kabels dankzij de installatie via draadloze communicatie en de exivo app.
  • Realtime beheer: 24/7 toegangscontrole, waarmee elke sleutel kan worden geconfigureerd voor verschillende tijdblokken en ruimtes.
  • Onafhankelijk beheer voor elk teamlid met een persoonlijke keuze van medium.
  • Alle toegangsrechten kunnen overal en te allen tijde worden toegewezen of teruggetrokken.
  • Een systeem dat recepties overbodig maakt.
  • Biedt beveiliging, flexibiliteit en vrijheid.

 

Eenvoudige installatie

U kunt uw deuropeningen digitaliseren met een eenvoudige installatie waarbij geen nieuwe kabels hoeven te worden geïnstalleerd. De nieuwe toegangscontroleoplossing van dormakaba maakt gebruik van draadloze systemen en biedt eenvoudig beheer van sleutels, tijdblokken en kamers via de exivo app.

 

Cloud-based toegangscontrole

U houdt de controle, waar u ook bent, vanaf een mobiel apparaat of laptop. Uw gebruikers hebben nog steeds toegang tot hun ruimtes, zelfs als de internetverbinding uitvalt.

 

Tijdsbeheer

Elke sleutel kan worden geconfigureerd met een specifiek tijdslot voor toegang.

 

Capaciteitsbeheer

Optimaliseer de bezetting en voorkom dubbele boekingen dankzij het eenvoudige overzicht. Integreer exivo eenvoudigweg in uw platform en stel uw klanten in staat om online te boeken en direct toegang te krijgen via een digitale sleutel.

Met exivo biedt dormakaba de perfecte oplossing voor uw bed & breakfast, wooncomplex, sportfaciliteit, school of gedeeld kantoor.

Bron: Dormakaba
Deel dit artikel:
Onze partners