Boekvoorstelling vOlOp bOb: schrijf in en ontvang een gratis exemplaar!

vOlOp bOb is meer dan alleen een boek. Niet alleen bOb Van Reeth maar zeker ook Filip Canfyn staan erom bekend dat ze op rake wijze hun uitgesproken visie op architectuur en het (maatschappelijk) landschap weten te verwoorden. Dat zal duidelijk blijken tijdens de drie events die Architectura.be in samenwerking met Rockwool, Vandersanden, Reynaers Aluminium, Assiver en Unilin Panels zal organiseren. Iedere aanwezige ontvangt een gratis exemplaar!

De boekvoorstelling vindt drie keer plaats over verschillende locaties:

 

  • 9 maart 2017: Oostrozebeke, kantoorgebouw Unilin Panels
  • 23 maart 2017, Duffel, kantoorgebouw Reynaers Aluminium

 

Het programma ziet er telkens als volgt uit:

 

  • 14u00: ontvangst
  • 14u30: boekvoorstelling, in het bijzijn van bOb van Reeth en Filip Canfyn
  • 16u00: netwerkmoment

 

Om de twee heren aan de tand te voelen heeft Architectura.be drie perfecte moderators/ gastheren gevonden

 

 

Het evenement is exclusief bedoeld voor architecten. Elke aanwezige architect krijgt een gratis exemplaar van vOlOp bOb mee naar huis en wordt uitgenodigd op de netwerkreceptie achteraf. Het evenement is gratis, maar inschrijven is verplicht. 100 deelnemers per evenement is het maximum.

 

Inschrijven doet op deze website, waar u ook het programma kan raadplegen.

 

Geslaagde editie in Bilzen

Op 2 februari vond in het kantoorgebouw van Vandersanden Group in Bilzen de eerste boekvoorstelling plaats. Peter Leroy van Stramien fungeerde als moderator en legde Canfyn en Van Reeth het vuur aan de schenen. Dat leverder verbaal vuurwerk op dat gesmaakt werd door de aanwezigen. 

Hubert Bijnens, arogroup architectuur: "Twee oude knarren in het vak hadden het over het verleden en vooral over de toekomst. Zijn we erop vooruit gegaan en waar is het misgelopen?  Zielsgenoten gemodereerd door een bewonderaar. Het was leerrijk om te genieten van boutades en waarheden. Wat kunnen ze het goed verwoorden. Jo Crepain, de eeuwige andere, mocht niet ontbreken. 

 

Hubert Bijnens - arogroup architectuur

"Zielsgenoten gemodereerd door een bewonderaar. Het was leerrijk om te genieten van boutades en waarheden."

 

Een donderdagnamiddag, eindelijk wat zon en niet alleen buiten maar ook tussen de bakstenen. Waar beter kan er over de A van Architectuur en Antwerpen gesproken worden? Een stad zonder brug maar wel met speklagen en vooral veel zwart en wit. 

Volop BoB. Een visie en een mening, ze waren er alle twee. Zusterlijk naast mekaar in een pocket book dat gemaakt is als eerbetoon aan ontmoetingen tussen twee Don Quijotes. De leuzen zitten wat harder maar de tekst leest vlot."

 

 

Studenten

Een evenement exclusief voor architecten? Niet helemaal. Per locatie maken 10 studenten kans op een toegangskaart. Hoe? Bezorg ons een interessante vraag voor bOb van Reeth en/of Filip Canfyn. De interessantste vragen zijn goed voor een toegangsticket en worden op de evenementen zelf gesteld aan Van Reeth en Canfyn. 

Stuur je vraag en jouw gegevens naar kevin@architectura.be. De onschuldige kinderhand van de redactie bepaalt 10 winaars per locatie. Succes!

Deel dit artikel:
Onze partners