Box in Office zorgt voor kartonnen inrichting van kantoren met oog op snellere verkoop

Door leegstaande kantoorruimten in te richten met een combinatie van kartonnen meubels en echte meubels heeft Style at home onder de naam Box in office een nieuw concept bedacht voor een snellere en betere verkoop van kantoren.

Inschatting  potentieel van kantoorruimte

Style at home wordt al enkele jaren gebruikt in de residentiële vastgoedsector. Het concept houdt in dat leegstaande ruimten worden ingericht met kartonnen meubels. Dit zorgt ervoor dat mogelijke kopers of huurders de ruimten beter kunnen inschatten waardoor het potentieel van de ruimte duidelijker zou worden. Mannou Rottiers heeft in leegstaande kantoren een nieuwe markt voor zijn concept gevonden. Leegstaande ruimten verkopen slecht als kantoor omdat voor de meeste mensen niet duidelijk is voor hoeveel werkplekken een leegstaande ruimte kan zorgen. Ook het feit dat er geen sfeer hangt in een oningerichte kantoorruimte zorgt ervoor dat leegstaande kantoren een moeilijke markt zijn.

 

Kartonnen inrichting

De kartonnen meubels die Box in Office gebruikt voor de inrichting, zijn een volledig Belgisch product. Ze zijn een ontwerp van Style at Home en het maken en drukken van de meubels gebeurt bij de Kartonnage Group VPK in Dendermonde. Naast de kartonnen meubels gebruikt Style at Home ook echte meubels bij de inrichting. Een gemiddeld kantoor inrichten kost €25/m2 en hiervoor heb je een 10-tal werkplekken, een vergaderzaal, een ontvangstruimte met balie en een zithoek. Het doel van Style at Home is om de ruimte zo functioneel mogelijk in te richten en sfeer te creëeren. BPI, Matexi, Hooyberghs, Willemen Real Estate en Condominium zijn al klant.

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Onze partners